Dues cantants del Baix Llobregat, del Baix Llobregat Nord: Rosalía, de Sant Esteve Sesrovires, i Chanel, d’Olesa de Montserrat. Totes dues triomfen: la primera a nivell mundial, la segona va representar Espanya al Festival d’Eurovisió.

No es coneixien i ja es coneixen. La gira Motomani World Tour ho ha fet possible ( a la fotografia). Van coincidir  al backstage de la de Sant Esteve, a Madrid, després del seu segon concert, al Wizink Center. Chanel va publicar un vídeo en el que afirmava “ Veure’t en directe ha estat un regal. Ets inspiració” i després de trobar-se amb Rosalía va afirmar “Ha estat un plaer haver-te conegut. Continuo plorant”.

Dos concerts a Barcelona

Aquest cap de setmana Rosalía ha aterrat a Barcelona, al Palau Sant Jordi. Entre els dos concerts, el d’ahir, dissabte, i el d’aquest diumenge, 36.000 persones hauran gaudit del seu espectacle.

En el concert d’aquest dissabte, 23 de juliol, Rosalía va començar l’espectacle amb unes paraules en català: “ Que sapigueu que em fa molt feliç estar a casa”. També va fer totes les intervencions entre cançó i cançó en català.

Rosalía va triomfar, malgrat problemes amb l’equip de so, que a la meitat del darrere no funcionava correctament , tal com ja va passar a Madrid. La cantant de Sant Esteve Sesrovires va cantar a cappella la cançó Milionària davant la bogeria del públic, que la va acompanyar.

L’espectacle va destacar pe unes coreografies molt treballades  projectades en tres pantalles. Rosalía va repassar tots els temes de Motomomi  i va recordar alguns del seus grans èxits com Malamente o Con Altura. També va avançar alguns temes encara no publicats, com Aislamiento o Despechà, que ja són grans èxits.

Fotografia: RTVE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here