El PSC va celebrar aquest divendres, 22 de juliol, a Sant Boi de Llobregat, la seva tradicional trobada d’estiu (a la fotografia), a la que hi van assistir uns 300 militants i simpatitzants.

Van intervenir el primer secretari del partit, Salvador Illa, la vicesecretària  d’Organització i Acció Electoral i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, el senador Antoni Poveda.

Illa va criticar el govern català afirmant que “Tenim una Generalitat desendreçada conseqüència de 10 anys sense rumb”.

També va celebrar que la setmana que ve hi hagi una reunió de la mesa de diàleg entre governs però va recordar que “també cal dialogar entre catalans, però a l’independentisme li fa por”.

El primer secretari del PSC es va mostrar molt crític amb l’oposició del Govern de la Generalitat a la gratuïtat de Rodalies acordada pel Govern central, expressada, tal com ha informat elBaix.cat, pel vicepresident Puigneró.

Lluïsa Moret va recordar que el PSC, en el seu darrer Congrés, es va fixar com a objectiu governar Catalunya, i Antoni Poveda va ressaltar el paper del Pedro Sánchez en el Debat de l’Estat de la Nació.

Font i fotografia: PSC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here