El Museu Can Tinturé, situat al Carrer de l’Església, 36, d’Esplugues de Llobregat, acull fins el 29 de gener del 2023, una interessant exposició de ceràmica: Gaudí & trencadís.

El trencadís és una de les imatges que millor identifiquen l’arquitectura del genial Antoni Gaudí ( 1852/1926).

L’exposició vol apropar el públic a aquest icònic mosaic ceràmic del modernisme català, des d’un punt de vista didàctic i innovador, tot reivindicant-ne l’alt valor artístic, sovint menystingut per la manipulació que s’ha n’ha fet.

La mostra, organitzada per l’Ajuntament d’Esplugues, es pot visitar de dimarts a divendres, des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre, els dissabtes de 10 a 2 i de 5 a les 8 del vespre, i els diumenges i festius de 10 a 2.

Cal tenir present que tanca tots els dilluns, el mes d’agost, i els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de geners del 2023.

Els Museus d’Esplugues Can Tinturé i La Rajoleta comparteixen una mateixa temàtica i complementen un discurs sobre la ceràmica. Un marc més que adient per acollir aquesta exposició que reivindica el trencadís.

Font i fotografia: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here