La regidora del PSC a Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos (a la fotografia), s’ha ofert al grup socialista (que en aquest municipi adopta la denominació de Junts per Castellví-PSC ) com a cap de llista per a les properes eleccions del 2023.

Castellanos ha afirmat: “Vull oferir el meu coneixement i la meva experiència per a ser la propera alcaldessa de Castellví”. Per aquest motiu ha anunciat que es presentarà al procés intern de la formació per a ser la candidata a l’alcaldia, que tindrà lloc el proper mes d’octubre.

Castellanos ha afegit que “la meva gran passió és la política de proximitat: la que es fa als carrers i les places , i la que escolta les demandes de la ciutadania”.

El PSC, que va obtenir tres regidories en les eleccions del 2019, governa Castellví amb un pacte amb Junts (4 regidories), que va preferir pactar abans amb el socialistes que amb ERC, que havia obtingut 2 regidories. L’alcalde és el postconvergent Adrià Camino, un dels impulsors del partit CENTREM, presidit per l’exconsellera de la Generalitat, Àngels Chacón

Castellanos és regidora de Benestar  social i de gènere. També és consellera comarcal de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere. El febrer d’aquest any Castellanos afirmava en relació al pacte amb els hereus de CiU, Junts ,que “Castellví té un govern sòlid que durarà molts anys”.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here