L’agost es presenta farcit de festes que, a més, recuperen,  els seus formats habituals després del parèntesi provocat per  la pandèmia. Sant Just Desvern viu, des d‘aquest dimecres, 3 d’agost, fins el diumenge dia 7, la seva Festa Major.

Aquest dimecres, hi ha la Gimcana pagesa, el dinar de Carmanyola, un concert d’Ambauka, el pregó, que anirà a càrrec del reconegut escultor Jaume Plensa ( a la fotografia), veí de la ciutat, el lluïment de colles, la passejada literària per les biografies que donen nom als carrers del poble, els concerts Punt de trobada, el sopar popular, i cinema a la fresca.

El dijous, Correvern, bàsquet entre Blaus i Grocs, Escalabirres, Rock per a Xics, Funky Freixes, Sant Just té Disco, i cinema.

El dia 5, Minititans, Tobogan gegant d’aigua, Berenar i Ball per a la Gent gran, Holi Colours Festival, Quina Barra, Obertura de les Barraques, i Concerts amb Ebri Knight, Bandanadarà, The Aguateques i DJ Set.

El 6, Ofici de Festa Major, Panettone Brothers, Vermut Solidari, Paxanga Pool Party, Ballada de Sardanes, més Barraques, Sopar de Festa Major, Bingo Musical i més concerts.

I finalment, el diumenge dia 7, Teatre a la Fresca, Havaneres amb el Grup Vella Lola, l’espectacle Mare meva, Quin Talent! I l’espectacle de foc, per tancar les festes.

Font: Ajuntament de Sant Just Desvern

Fotografia: El Confidencial

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here