L’alegria del FC Levante Las Planas de pujar a la Primera Divisió Lliga Iberdrola del futbol femení, de la que va informar elBaix.cat, ha comportat pel club de Sant Joan Despí haver de pagar un peatge.

El club de Sant Joan necessitava un camp que reunís els requisits que la Primera Divisió exigeix a les instal·lacions on s’ha de disputar la competició.

Davant la impossibilitat de disposar d’unes instal·lacions adients a Sant Joan Despí, el club ha arribat a un acord amb l’Ajuntament  de Gavà per tal d’entrenar-se i jugar els seus partits al camp de La Bòbila (a la fotografia).

L’acord es farà públic el mes de setembre però, abans, el Levante ja entrena aquest agost al camp de Gavà per tal de començar a preparar en condicions  la temporada de competició. L’estadi disposa de gespa natural, grades grans, àrea tècnica a les banquetes, etc., requisits que la Lliga exigeix. A més, el conveni entre l’Ajuntament de Gavà i el FC Levante Las Planas inclourà una inversió per a millorar La Bòbila. El Levante compartirà l’estadi amb el Club de Futbol Gavà, que continuarà disputant els partits oficials en aquest camp. L’Ajuntament de Gavà “valora molt positivament el fet de convertir-se en ciutat amfitriona de la millor lliga femenina de futbol”, encara que aquesta fita no es derivi de l’esport practicat al seu municipi, sinó de les manca d’instal.lacions a Sant Joan.

Així doncs, la decepció dels seguidors i seguidores del Levante pel fet que el club no pot jugar a Sant Joan Despí, queda una mica compensada per la circumstància que el club entrenarà i jugarà a la mateixa comarca del Baix Llobregat.

Font: Catalunyapress i Ajuntament de Gavà

Fotografia: ABC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here