Entre el 15 de juny i el 17 de juliol, 1966 persones han emès el seu vot a les urnes distribuïdes en diferents instal·lacions municipals o a través de la plataforma “Gavà participa, Gavà decideix”. Es tracta de la quarta edició del  procés participatiu Junts Fem Barri.

La participació ha suposat que el 5% del cens ( persones majors de 16 anys empadronades a Gavà i empresaris i comerciants amb negoci a la ciutat, en siguin o no residents) han pogut optar entre els diferents projectes presentats. Del total de paperetes, 1.828 han estat vàlides. El 75 % s’han emès a través de les butlletes de paper i el 25 % a través de la plataforma digital.

La dotació pressupostaria per als projectes a debat ha estat de 100.00 euros. El recompte ha donat com a resultat 14 propostes guanyadores  de les 36 que es presentaven. La majoria dels projectes escollits ( 10)  han estat a proposta dels veïnes i veïnes.

Entre les realitzacions que s’executaran l’any 2023 hi ha el Parc infantil a l’entorn del centre cívic de Ca n’Espinós, la renovació de la pista esportiva a Can Tries o la millora de l’accessibilitat a la plaça del Pare Poveda i passatge de Jaume Huguet.

Font: ElBruguers

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here