El servei d’Aerobús ( a la fotografia), dissenyat i licitat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la llançadora que connecta l’Aeroport del Prat amb el centre de Barcelona tots els dies de l’any, arriba al mes d’agost amb gairebé mig milió d’usuaris mensuals. Aquest estiu s’ha arribat al 89 % dels usuaris que hi havia abans de la pandèmia. En comparació amb l’estiu de 2021 ha crescut un 300 %, de manera que ha multiplicat per tres els usuaris: s’ha passat de 313.147 viatgers entre juny i juliol del 2021, a 933.872  entre els mateixos mesos del 2022.

Les persones usuàries de l’Aerobús, que transporta el 12 % de passatgers de l’aeroport, assignen al servei una puntuació rècord de 8’9 punts sobre 10.

El funcionament 24 hores, també en la franja nocturna i de matinada, és una de les millores del nou servei amb més acceptació.

Font AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here