El Complex Hospitalari Moisès Broggi ha adquirit la condició d’hospital universitari de la Universitat de Barcelona (UB) , mitjançant el reconeixement del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

El centre docent aplega l’Hospital de Sant Joan Despí, l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet.

Aquesta acreditació és un segell de qualitat, ja que la seva obtenció compromet a complir tota una sèrie de requisits per optar a l’excel·lència. Entre ells, l’hospital universitari ha de dipositar d’una infraestructura adequada per al desenvolupament de la docència i de la investigació. També un nombre mínim de professors i doctors. Actualment el Complex Hospitalari té assignats 38 professionals amb contracte de professor associat per part de la UB i un professor permanent ( agregat).

En aquests moments , en el Complex es formen més de 530 alumnes de la UB cada curs: 322 de Medicina, 171d’infermeria i més de 30 d’altres facultats ( Psicologia, Farmàcia i Nutrició, Treball Social i Neurolingüística.

Font: Consorci Sanitari Integral

Fotografia: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here