Martorell celebrarà la seva Festa Major, del 13 al 16 d’agost, amb accés lliure als actes i deixant enrere les restriccions causades per la pandèmia.

El Pregó, que tindrà lloc el dissabte dia 13, anirà a càrrec de l’actriu del programa Polònia de TV3, Agnès Busquets. La cultura popular serà la protagonista d’aquesta jornada amb cercavila i balls del seguici.

El diumenge es viurà l’actuació mes destacada de la Festa Major, amb Fangoria, amb Alaska i Nacho Canut ( a la fotografia), un duo molt conegut, amb una llarga trajectòria d’èxits a les espatlles. També hi haurà ball de gala i sopar a El Progrés.

El dilluns, dia 15 d’agost, dia patronal, Missa Solemne de l’Assumpció de la Mare de Déu, concert vermut ,visites teatralitzades a l’Enrajolada, i ballada de sardanes. A la nit, el veterà grup Mojinos Eskozios, i també Nancys Rubias.

El dimarts, actuaran Edu Esteve, un dels participants al programa de TV3 Eufòria, i Les Montses.  També hi haurà lloc per a Reggae per Xics, el grup de Sant Feliu de Llobregat.

Font: Ajuntament de Martorell

Fotografia: Notedetengas Magazine

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here