Els establiments hotelers de Castelldefels ( hotels i apartaments) van assolir una ocupació mitjana del 90’40 % durant el mes de juliol. Es tracta d’unes xifres similars a les que la ciutat gaudia abans de la pandèmia de la COVID-19.

Els establiments hotelers van arribar a un 90’59 % d’ocupació mitjana i els apartaments a un 77’72 %.

Pel que fa a la procedència dels turistes , i a diferència del que va passar durant la Setmana Santa, és majoritari el turisme de fora de l’Estat espanyol: un 80’63 %.

Els turistes procedents de França ha estat el més nombrosos ( 22’21%), seguits dels d’Alemanya ( 14’15%), d’Itàlia ( 10’88%) i del Regne Unit ( 1’86%).

Els turistes de l’Estat espanyol i de proximitat van suposar el 19’37%. El 13’97 procedia de la mateixa Catalunya, el 2’50 % de Madrid, el 0’53 d’Andalusia, i el 0’45 % del País Valencià.

La ciutat de Barcelona lidera la reactivació del turisme internacional

Segons informa La Vanguardia, l’ocupació hotelera a Barcelona va créixer durant el primer semestre de l’any un 152% i els ingressos un 342%. Determinats sectors que fa uns mesos denunciaven que la manca de turisme era conseqüència d’una suposada decadència de la ciutat, ara es queixen de l’impacte dels nombrosos turistes en els carrers de la capital.

Fonts. Ajuntament de Castelldefels i La Vanguardia

Fotografia: Booking.com

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here