Si algú hagués preguntat de qui seria la cançó de l’estiu 2022 i hagués donat com a pista que l’artista era d’Olesa de Montserrat, molta gent hagués pensat en Chanel. Però no. Els lectors i lectores de la revista musical “Enderrock”, han elegit el tema “Quan arribi Lal’Ba”, del trio d’Olesa de Montserrat Lal’Ba ( a la fotografia), com a cançó de l’estiu 2022.

El grup olesà ha actuat aquest estiu al Cabró Rock, a Lo Riu Sona, a la mateixa Olesa de Montserrat, o a Torre Bellesguard. Aquest mes d’agost i el proper mes de setembre  té actuacions previstes a El Polvorí de Cardedeu, a la Festa Major de Sants, a les Festes del Tura a Olot i a l’Ulisses Fest de Premià de Mar. I el 17 de setembre, ni més ni menys que a la Plaça Major de Vic dins el Festival de Música Viva. El primer trimestre de 2023 veurà la llum el seu nou disc.

Lal’Ba va publicar l’abril de 2021 el seu primer disc “Lal’Boom”, després del primer senzill titulat “2020”.El videoclip del primer single de l’àlbum porta per nom “Cendra”; el segon, Foc.

Aquest mes d’agost, Lal’Ba acaba de presentar “Comença el ball”, un nou senzill amb les valencianes Maluks. És una cançó que parla de l’empoderament i l’autoestima.

Bones perspectives, doncs, per Lal’Ba: tant de bo el públic del Baix Llobregat tingui ocasió d’aplaudir-los ben aviat en algun dels municipis de la comarca, més enllà d’Olesa.

Font i fotografia: Enderrock

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here