Després de dos anys de Festa Major en circumstàncies extraordinàries, amb una que no es va poder celebrar i una altra desenvolupada amb moltes limitacions, al Prat de Llobregat hi ha ganes d’una Festa Major que es podrà gaudir sense restriccions, amb el mateix esperit de sempre, de trobada al carrer, de passar-ho bé, i de viure i compartir amb amistats, família, veïns i veïnes uns dies fonamentals  en la vida de la ciutat.

L’Ajuntament encara no ha revelat el programa detallat ni els noms dels artistes que seran al Prat, durant cinc dies, des del 22 fins el 26 de setembre, una jornada més que les habituals. Ho farà el dia 1 de setembre: fins llavors, doncs, incògnita.

Però sí que ja s’han fet públics, per anar fent boca, els escenaris on es desenvoluparan  les activitats principals: la plaça de la Vila o el Parc Fondo d’en Peixo, els més tradicionals, però també amb noves incorporacions com la plaça Louis Braille o La Cirquera a la plaça de Sant Jordi. Les propostes musicals per a la gent jove es concentraran a la plaça de l’Estació. També el Teatre l’Artesà es vestirà de Festa amb propostes familiars i per a públic més adult. I el Prat Nocturn tornarà al format clàssic amb un recorregut pels carrers de la ciutat. El CEM Julio Méndez serà l’espai destacat del barri de Sant Cosme.

Des del Toc d’Inici, l’Esclat de Festa Major i el Pregó, el dia 22, fins el Castell de Focs del dilluns 25 de setembre, el Prat s’omplirà d’unes activitats que coneixerem properament, i de les que elBaix.cat informarà puntualment.

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

Fotografia: FemTurisme

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here