La Fundació Portolà, amb seu a Sant Feliu de Llobregat, ha presentat la seva Memòria 2021.

La Fundació ofereix serveis de jardineria, neteja, manteniment, manipulats, confecció, esdeveniments i detalls.

Els sues objectius es centren en crear llocs de treball dignes, remunerats i estables, millorar la formació laboral i donar suport social a les persones que hi treballen i a les seves famílies.

Com a missió destaca atendre les necessitats d’integració social i laboral de persones amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Vol ser referent en bones pràctiques, qualitat i innovació i aposta per valors com la solidaritat, la professionalitat, la innovació, l’adaptabilitat i molta passió.

Durant l’any 2021 es van registrar 170.932 hores productives, el 84% de la plantilla té discapacitat i es van produir 9 noves incorporacions. Els resultats econòmics han suposat 1.602.000 euros de facturació total ( un augment del 19 % respecte el 2020) i 11.600 euros en inversions.

La Fundació Portolà és un Centre Especial de Treball ( CET) que va néixer per a facilitar la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Són un equip de 130 persones  i més de 30 anys d’experiència en el sector.

El trasllat a un nou edifici, a la carretera Laureà Miró, 378, de Sant Feliu de Llobregat els hi proporciona més capacitat, més superfície construïda i un munt d’avantatges, com una gran accessibilitat i millor transport.

Font: Fundació Portolà

Fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here