El Barça-Club Bàsquet Santfeliuenc (CBS) ja ha posat a la venda els abonaments al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro (a la fotografia), de Sant Feliu de Llobregat, on el club jugarà la Lliga Endesa de Primera Divisió de bàsquet femení durant la temporada 2022-23. Els preus oscil·len entre el 90 euros dels sectors de la zona Via i de la zona Rambla, els 120 euros de la part de la pista de gimnàs i de l’escenari, i els 150 euros dels 27 llocs de la pista VIP.

El Barça-CBS va aconseguir un històric ascens la temporada passada. Sota la direcció de l’entrenador Isaac Fernández, l’equip s’està reforçant per abordar amb èxit els nous reptes: ha incorporat a la pivot brasilera Nadia Colhado, i abans havia fitxat Anna Cruz, que prové del Casademont Zaragoza,  campiona de la WNBA (2015) i de l’Eurolliga (2017).

La Lliga començarà a disputar-se el 5 d’octubre, jornada en la que el Barça-CBS debutarà davant el Leganés.  El primer partit a Sant Feliu de Llobregat serà el 12 d’octubre, en plenes Festes de Tardor de la ciutat, i serà contra un altre equip català, l’SPAR Girona.

El club ha recordat els principals partits de la Lliga Endesa, contra el CBAvenida, campiones de Lliga, contra el Valenciabasket, subcampiones, i els derbis catalans amb el Girona i el Cadí La Seu.

Font: Barça-CBS

Fotografia: CB Santfeliuenc

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here