La Càtedra Grup Construcía ha convocat la primera edició dels premis al millor Treball de Fi de Grau (TFG) i Treball de Fi de Màster (TFM) la temàtica dels quals s’emmarqui dins el camp de l’Economia Circular al sector de la construcció i indústria associada.

Les dues modalitats tenen uan dotació de 1.000 euros cada una.

S’hi poden presentar alumnes que hagin realitzat el TFG o TFM al llarg dels cursos acadèmics 2020/2021 i 2021/2022 en un grau o màster de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El termini de presentació dels treballs finalitza el 15 d’octubre d’aquest any.

Es tracta d’una iniciativa de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona, del Campus del Baix Llobregat (a la fotografia), per tal de promocionar la investigació en un tema de total actualitat.

Font i fotografia: EEABB. Campus del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here