“És símptoma d’alguna cosa que no està bé” va manifestar l’alcalde de Molins de Rei, el socialista Xavi Paz, després que en el darrer Ple municipal es produís la setena renúncia d’una regidora després de les eleccions de l’any 2019. És una bona mostra que la política local, lluny de ser un privilegi, desgasta de debò quan s’exerceix amb dedicació i il·lusió.

En aquest cas, qui va dimitir va ser la regidora Ana Aroca (a la fotografia), de l’espai de Podem dins la candidatura Molins Camina. Aroca va accedir a l’Ajuntament l’any 2015 i ha estat desde llavors a l’oposició. Va explicar que la renúncia és fruit “d’un projecte personal que afecta a tota la família”. I va afegir: “Set anys, dues filles, dos màsters i tres canvis de feina després, soc una persona molt diferent a la del 2015”.

Tots els portaveus dels grups municipals van agrair la feina feta per Aroca. A les properes eleccions municipals de 2023, Molins Camina Podem ja ha anunciat que es presentarà de forma conjunta amb Molins en Comú, en el marc d’una candidatura que ha aixecat moltes expectatives i que pot alterar l’actual correlació de forces a la ciutat, on hi ha un govern del PSC i Junts per Catalunya.

Font i fotografia: Viumolinsderei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here