El cantant del Prat de Llobregat, Alfred García (a la fotografia), ha llençat una nova producció: una cançó i un vídeo, “2001”.

L’Alfred, que acaba de complir els 25 anys, tornarà als escenaris després de dos anys de preparació de nous projectes i també de descans: la gira 1 Tour, 1997 & 2001, s’iniciarà a la seva ciutat, el Prat, l’11 d’octubre al Teatre l’Artesà, i continuarà per Bilbao, València, Madrid, Málaga i Murcia. L’any passat va estrenar el seu segon àlbum: “1997”, un homenatge a l’any en que va néixer.

“2001” és una flashback als primers estius de la seva vida, acompanyat d’uns sons electrònics propis de la primera dècada dels 2000. És una cançó íntima i evocadora que ens dibuixa una somriure mentre recordem les nostres primeres aventures.

Pel que fa al videoclip 2001( Universal Music Spain,) és una recopilació de vídeos de moments antics gravats pel seu pare. Segons l’Alfred, vol ser un homenatge a aquells estius tan feliços, al costat de la meva família i amics que em van acompanyar”.

Fotografia: Arritmo

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here