Teatre, música, dansa i cinema configuren la programació de setembre a desembre del Teatre Plaza de Castelldefels. Aquest any s’hi afegeix el Cicle Gaudí de cinema en català.

Des del 12 d’agost ja es poden comprar de forma anticipada les entrades de la temporada que organitza l’Ajuntament de Castelldefels.

Aquest any el cinema en català inaugura la temporada, una novetat que incorpora la projecció de pel·lícules que formen part del Cicle Gaudí de cinema estable en català. Es podran veure Escape Room, Toscana, La Voluntaria i la premiada i reconeguda Alcarràs.

El setembre i l’octubre s’ompliran de teatre: “Lísistrata” a càrrec del grup de teatre Atenea Bruguers, i “El Papa i la bruja” amb el Grup Studi de Paranoia Studi.

També es podran veure el musical “Mean Girls” a càrrec de Performing Arts, i teatre familiar amb “Sota Sola” i “La memòria de l’aigua”. “Terra Baixa”  ( a la fotografia) dirigida per Àngel Llàcer serà un dels plats forts de la programació teatral, i també “Es Lorca”. L’acordionista Chango Spasiuk tancarà la programació de l’octubre.

I per acabar l’any.. dansa , música i teatre: “Puras”, “En Joan sense por i la casa encantada”, el tribut “Echoes of Pink Floyd” i el concert coral de Santa Cecilia.

La dansa cobra protagonisme amb “Azul Petróleo”, mentre el Joven Ballet Flamenco Danzarte presentarà la seva visió de les 13 Rosas. Una altra cita destacada és l’obra “El sopar dels idiotes” dirigida per Pep Antón Gómez. I a més, teatre familiar amb “Una dent sota el coixí” i havaneres amb les Anxovetes.

Font i fotografia: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here