Aquest any, la Festa Major d’Estiu de Viladecans, que tindrà lloc entre els dies 7 i 11 de setembre, tornarà a ser la de sempre, sense estriccions d’aforaments.

La cita, que es celebrarà a diferents escenaris repartits per la ciutat, arrencarà el dia 7, amb la inauguració de l’exposició Riberas, del pintor Manuel Rivera. A continuació tindrà lloc el Pregó, a la Plaça de la Vila, a càrrec de dos professionals de la docència local ( com a representants de la comunitat educativa) i alhora escriptors: Albert Villanueva i Eva M. Garrigosa, guanyadora del Premi Delta de narrativa escrita per dones. Després, Espavilada del Mamut i el piscolabis amb el Mojito sense alcohol.  A les 10 de la nit, focs artificials.

El Parc de Can Xics s’omplirà de jocs i espectacles per als nens i nenes petits. La musica portarà a Viladecans el gran concert de Miki Núñez, que fa pocs dies va actuar al Camp Nou en motiu del partit per recaptar fons per la lluita contra l’ELA ( a la fotografia) . També actuaran aquests dies Falete i el veterà grup santfeliuenc OBK.

Les entitats populars també tindran un protagonisme destacat amb la Mamullada, els correfocs, els castellers i els grallers.

I la Cooperativa Agrícola i el Gremi d’Hosteleria presentaran durant la Festa Major un producte de l’horta de Viladecans: el tomàquet cherry de pera.

Font: Ajuntament de Viladecans

Fotografia: Nació Digital

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here