La muntanya i l’ermita de Sant Ramon ( a la fotografia) són un punt de referencia de la comarca del Baix Llobregat, i en especial dels municipis que li són més propers: Sant Boi de Llobregat, Viladecans i Sant Climent.

Aquest proper diumenge, 4 de setembre, es torna a celebrar el tradicional aplec a Sant Ramon. Des de Sant Boi s’anuncia com el 85è i es convida a tothom a pujar caminat fins el cim de la muntanya, on hi ha l’ermita.

A dos quarts de 9 del matí s’iniciarà la pujada a peu des de l’aparcament de Can Xixol; a dos quarts de 10 hi haurà ball de bastons i a continuació tindrà lloc el pregó as càrrec dels Gegants de Casablanca en motiu que Sant Boi és enguany Ciutat Gegantera de Catalunya; a dos quarts d’11, la missa de l’aplec, de 10 a 12 taller de cosmètica natural , a dos quarts de 12, Ball de Gitanes i a les 12, Tast de natura. Ho organitza l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

També Viladecans, convoca el seu aplec, en aquest cas el que fa onze, amb sortida a les 9 del matí des de l’edifici de la Torre-Roja. Viladecans hi aporta les actuacions del Mamut i dels Castellers.

Fonts i fotografia: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here