El Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell va acollir el passat cap de setmana i el dilluns, 29 d’agost, la fase final de la Supecopa catalana de handbol, tant pel que fa a la competició d’homes com de dones. Ha estat l’inici de la temporada de handbol a Catalunya.

En la categoria masculina el títol va ser pel Barça que va derrotar en un gran partit al Granollers per 44 a 30 (a la fotografia) . Ludovic Fàbregas, del FC Barcelona, va estar premiat com el millor jugador de la final i també com a màxim golejador. Gonzalo Pérez de Vargas, també blaugrana, va ser escollit com a millor porter.

Pel que fa a les noies, el Granollers es va emportar el títol guanyant amb claredat l’OAR Gràcia de Sabadell, que juga en una categoria inferior, per 39 a 19. Ana Gonzalez i Esther Somaza, del Granollers, van ser proclamades màxima golejadora i la jugadora més valorada, respectivament. La sabadellenca Daisy Montserrat, de l’OAR, va ser guardonada com la millor portera.

El martorellenc Miquel Florenza va ser un dels àrbitres de la final masculina, fet que va comportar un reconeixement per part de la Federació Catalana de Handbol (FCH).

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va ser present a les finals i a l’entrega de premis.

Font: Martorelldigital.cat

Fotografia: Mundo Deportivo

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here