Cop a la imatge de Castelldefels com a municipi turístic: segons va avançar el diari El País, quatre encaputxats van assaltar la casa del jugador del FC Barcelona, Emerik Aubameyang (a la fotografia) la passada matinada del 28 al 29 d’aquest mes d’agost.

Els lladres es van emportar joies que estaven guardades dins una caixa forta després d’intimidar amb armes de foc i barres de ferro al jugador i a la seva  dona, que també es trobava dins la casa. Un cop aconseguit el seu objectiu van abandonar la casa de Castelldefels i van fugir amb un Audi A3 de color blanc.

Segons ha afegit RAC1, els delinqüents, que parlaven italià entre ells, van tenir la parella estirada a terra durant una hora. Aubameyang va rebre l’impacte d’una barra metàl·lica. La seva esposa va patir també un cop al cap.

Els Mossos d’esquadra, avisats per l’esposa del jugador, estan investigant els fets i intenten detenir als autors del delicte. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos s’ha fet càrrec del cas. Les víctimes ja han prestat declaració. El Barça ha posat a disposició del jugador el suport que ell i la seva família puguin necessitar.

Aquest acte violent pot suposar un cop dur per a la imatge de Castelldefels pel que fa al seu paper com a destinació turística; també pot comportar problemes per al municipi com a domicili tradicional de personatges famosos. El fet que l’atac l’hagi patit Aubamenyang, jugador del Barça que podria anar els propers dies a la Lliga anglesa de futbol, en concret al Chelsea, pot afegir un impacte mediàtic molt important i negatiu.

Fotografia: FC Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here