Rosalía, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, continua imparable. Aquesta setmana ha guanyat el premi a la millor edició de videoclip dels MTV Vídeo Music Awards 2022 per “Saoko”. El videoclip va ser llançat al mes de març, pocs dies després  que es publiqués l’àlbum Motomami. En canvi, Rosalía no ha aconseguit un altre premi al que optava: el guardó a la millor col·laboració pel videoclip de “La fama” gravat conjuntament amb el canadenc The Weeknd.

Això passava el mateix diumenge que Rosalía (a la fotografia), des de Xile, presentava al Movistar Arena de Santiago, davant el públic que assistia al seu recital, la cançó inèdita “Aislamiento”, que havia quedat fora del disc Motomami, però que segons la cantant baixllobregatina “tenia moltes ganes de cantar”. Va ser la mateixa estratègia que ja va utilitzar amb “Despechá”, un dels èxits de l’estiu.

Durant el recital, un dels espectadors li va llançar un llibre de la poetessa xilena Gabriela Mistral i la cantant es va posar per damunt una bandera xilena: els assistents van cridar de forma insistent “apruebo, apruebo” en referència al referèndum del proper 4 de setembre sobre l’aprovació de la nova Constitució que ha de substituir la del dictador Pinochet.

Fotografia: La Vanguardia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here