A partir del proper dilluns, 5 de setembre, el servei de bus a la demanda ( a la fotografia)  de la línia de Can Sunyer i Valldaina de Castellví de Rosanes per enllaçar amb Sant Andreu de la Barca funcionarà de dilluns a divendres feiners de dos quarts de 8 del matí a la 1 del migdia i de ¾ de 5 fins a un quart de vuit a la tarda ( excepte l’agost).  La novetat que es posa en marxa incorpora l’increment de servei també entre ¾ de 3 i ¾ de 5, una franja horària que fins ara estava sense servei.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes havia demanat aquesta ampliació per permetre que els nois i noies del poble que estudien a l’institut de Sant Andreu puguin tornar a casa al migdia, un cop acabat l’horari lectiu. L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va donar suport a aquesta petició. A partir del dia 5 la línia disposarà d’una nova parada a Sant Andreu, al barri de la Solana.

Soler i Sauret és l’empresa que opera questa línia de transport públic. Des de l’entrada en servei, el passat mes de febrer, del transport  a la demanda a la línia de Can Sunyer i Valldaina, s’han doblat el nombre de persones usuàries del servei.

Fonts i fotografia: Ajuntaments de Castellví de Rosanes i de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here