Com cada any, el diari digital ElBaix.cat no ha fet vacances durant el mes d’agost. És cert que en aquest període baixa la quantitat de noticies, especialment la derivada d’institucions, partits polítics i sindicats. Però ElBaix.cat considera que els nostres lectors i lectores continuen tenien dret a saber què passa a la comarca. Per això hem estat amb vosaltres cada dia.

En hem fet ressò de fets tan greus com la detenció d’un veí de Martorell per haver atropellat a un grup de ciclistes causant la mort de dos d’ells, o de la conflictiva situació de l’aeroport del Prat durant l’estiu. Hem estat testimonis dels intents de ressuscitar el debat sobre l’ampliació d’aquesta infraestructura i de les polèmiques sobre el futur del Parc Agrari. Hem informat de les Festes Majors de diversos municipis, que han inclòs concerts multitudinaris com els de Celtas Cortos a Castelldefels o d’Alaska a Martorell. Hem parlat de la sequera i de l’impacte positiu de la dessalanitzadora del Prat de Llobregat. Hem seguit l’actualitat esportiva del Barça i del Levante Las Planas a la Lliga de futbol femení i del Barça-CBS a la de Bàsquet. I hem anant avançant la programació de les Festes Majors del setembre i de les temporades de tardor dels teatres de la comarca.

Ara que torna la “normalitat”, aquest primer dia de setembre renovem el compromís de continuar-vos informant sense treva, amb el màxim rigor possible.

ElBaix.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here