CCOO ha millorat i condicionat el seu històric local sindical de Gavà, situat al carrer Sarrià, número 3 ( a la fotografia). El sindicat ha aprofitat el període d’estiu per fer petites obres, pintant el local i retirant material obsolet. També s’ha adaptat l’estètica i la imatge, renovant els rètols exteriors.

Josep M. Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat, destaca “la necessitat de millorar el nostre patrimoni de CCOO a la comarca per donar més i millor atenció a les persones treballadores, i la nostra aposta estratègia per ampliar i millorar la presència a Gavà i a tota la zona delta del Baix Llobregat, on tenim presència a moltes empreses i participem habitualment a la concertació social existent al territori”.

CCOO continua sent el primer sindicat del Baix Llobregat. A la zona delta ( Gavà, Viladecans i Castelldefels) compta amb més de 2.000 persones afiliades. 298 persones van ser elegides als centres de treball d’aquests municipis en representació del sindicat.

El local de CCOO de Gavà ofereix assessorament laboral i jurídic, sobre immigració i estrangeria, dones i orientació i formació professional per a l’ocupació.

Font i fotografia: CCOO Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here