Segons va informar fa uns setmanes el programa de TV3 “Tot es Mou”, el grup de Cornellà Estopa (a la fotografia)  està preparant un single en català que s’inclourà en el seu 12è disc.

Els germans Muñoz ja van gravar un tema en català en motiu de La Marató de TV3 de l’any 2008: van interpretar una versió de la cançó  “El Quarto dels Trastos” d’Albert Pla.

Els Estopa van rebre, abans de l’estiu, la Creu de Sant Jordi d’aquest any atorgada per la Generalitat en un acte celebrat a Mataró. Allà van pronunciar un interessant i valent discurs, del que va informar elBaix.cat, en el que van reivindicar una Catalunya plural i van apostar per una sanitat i una educació públiques que s’ocupin de tothom independentment del nivell de renda.

Sectors radicals de l’independentisme van criticar la concessió de la Creu de Sant Jordi, pel fet que els Estopa cantin en castellà. Aquesta crítica va provocar una reacció en cadena de moltíssima gent que va considerar encertada la distinció al grup de Cornellà i que censurava el sectarisme creixent d’una petita part de la societat catalana.

Fotografia: El Periódico

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here