Durant els propers dissabte, dia 17 de setembre, i diumenge, dia 18, Pallejà acollirà un cap de setmana de gastronomia, actuacions musicals i dansa, exhibicions esportives i un rocòdrom.

“Pallejà al carrer” és una iniciativa fomentada per l’Ajuntament de la ciutat i la Diputació de Barcelona, amb la voluntat de dinamitzar el teixit comercial pallejanenc i, alhora, oferir a la ciutadania un cap de setmana amb activitats per a tots els gustos.

El dissabte, les persones que s’apropin a l’acte entre les 11 del mati i les 8 del vespre podran participar en un rocòdrom i visitar les diverses parades de comerços i entitats, i gaudir d’actuacions de música i ball, mostres de gastronomia i exhibicions esportives . A partir de les 8 del vespre i fins la mitjanit, tothom podrà assistir a la tradicional nit de tapes al mercat municipal; l’activitat estarà animada per la música seleccionada pel DJ Barcardit.

El diumenge es celebrarà al parc de la Molinada la sisena edició de la Fira Animalista, organitzada per l’associació SOS Ladridos amb la col·laboració de l’Ajuntament, amb l’objetiu de crear un espai en el qual donar veu als drets dels animals i conscienciar la ciutadania sobre aquest aspecte. També es celebrarà el 10è aniversari de La Bretona , amb un concert de Joan Garriga i Maddid Fahem i una paella popular.

Font i fotografia: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here