De dijous 22 de setembre fins el dilluns 26 la ciutat del Prat de Llobregat es vestirà de Festa Major. Enguany es podrà gaudir d’un dia més de festes per a que els pratencs i pratenques es puguin trobar al carrer, passar-ho bé, viure i compartir amb amics, família, i  veïns i veïnes la Festa Major 2022.

ElBaix.cat ja va informar durant el mes d’agost dels espais on tindran lloc les activitats. Ara destaquem alguns dels actes més assenyalats.

El dijous 22, la plaça de la Vila s’omplirà d’activitat des de dos quarts de 7: Toc d’inici, Plantada del seguici popular, Cercavila i Esclat, i Pregó a càrrec de Sique Rodríguez, periodista de SER Catalunya, presentador del programa “Què T’hi Jugues”, Premi Ondas 2021. I després, Ball de gala amb l’orquestra Rosaleda i Zona Jove Estació amb Poncelam + Don Patricio + Soffmm.

El dia 23, Músiques al Parc, amb la Banda Ashé, concert de l’històric grup Los Diablos, havaneres i rom cremat amb Arjau, i concert a la Zona jove amb la cantautora Suu i el grup de música d’Alzira, La Fúmiga (tots dos a la fotografia),  Dj Trapella i Dj Surda. I al Parc del Fondo d’en Peixo, Habla de Mí en Presente.

El 24, grallers, esports, Les 3 tavernes del Trenca-sons, ball de bastons i cercavila, La Voodoo Jazz Band, trabucaires, versots diabòlics, balls populars, Elena Grueso amb Buscándome en la Playa, concert de la Banda de Música, diada castellera, Agoney en concert, el 37è Patrifoc i Azúcar Moreno a l’estació. Ja la matinada de l’endemà, Cercavila Nocturna i Músiques al Parc amb el grup de Montcada i Reixac, Ladilla Rusa.

El 25,  la Trobada Gegantera, la Cursa popular, la ballada de sardanes, el grup santfeliuenc Regee per Xics- The Penguins, el concert vermut, la representació de Romeu i Julieta a l’Artesà, Los Hermanos Cubero, Pigmy i el Tribut a Raffaella Carrá i el concert de Glòria Ribera.

El 26, la musica d’EXTRA & Friends, la Galejada i processó de Sant Cosme i Sant Damià, Las Marikarmen, The Gospel Prat Project, la música del Marcel i la Júlia i el castell de Focs com a cloenda d’uns dies intensos de diversió i cultura popular.

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

Fotografia: Los 40

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here