L’artista pratenca “Tinta Fina” ( nom artístic de Núria Inés Hernández) és una de les finalistes de la XX edició dels premis Junceda , organitzats per l’Associació  Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC), per la imatge gràfica de la darrera edició de la Fira Avícola del Prat de Llobregat.

Els premis APIC, destinats a premiar i donar a conèixer treballs relacionats amb la il·lustració , tenen la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona. El jurat ha escollit un total de 42 finalistes de fins 14 categories diferents. Tinta Fina és una de les tres finalistes de l’àmbit de la publicitat. Els guardons es lliuraran a Barcelona el proper 20 d’octubre.

El cartell de Tinta Fina (a la fotografia), que va causar una molt bona impressió entre les persones que el van veure, està inspirat en la tradició rajolaire de Catalunya, amb il·lustracions de Pota Blava, Carxofa Prat i d’altres elements de la cultura pratenca.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat encarrega des de fa anys a artistes locals l’elaboració de la imatge gràfica de la Fira avícola de la ciutat. En la darrera edició fou escollida Núria Inés Hernández, que desenvolupa projectes d’arts visuals en diferents àmbits, des del relat gràfic fins el còmic expandit. El temps ha demostrat que va ser una bona elecció.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here