La Fundació Portolà s’ha traslladat recentment a unes noves instal·lacions a Sant Feliu de Llobregat, a la carretera Laureà Miró, 378, i aquest dijous, 22 de setembre, durant el matí i el migdia, en fa la inauguració oficial. Durant l’acte es farà un recorregut per les instal·lacions, i persones treballadores de la Fundació ( amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn mental) explicaran les activitats que desenvolupen; en diverses pantalles es recopilaran imatges i vídeos de la trajectòria de l’entitat.

La Fundació vol aprofitar l’ocasió per donat visibilitat al projecte Portolà i fer màxima difusió de la seva tasca als mitjans de comunicació i a la societat en general.

La Fundació Portolà és un Centre Especial de Treball d’iniciativa social amb la missió d’integrar socialment i laboralment persones amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn mental amb dues línies d’acció molt clares:

  • Crear llocs de treball estables amb remuneració digna per aquest col·lectiu.
  • Ajudar les empreses a desenvolupar la seva dimensió social, solidària, sostenible, i compromís amb la comunitat a través del compliment de la legalitat ( Llei General de la Discapacitat o l’Informe de Sostenibilitat), i generar cadena de valor com a proveïdors i impacte social (RSC i ODS).

La Fundació Portolà és una entitat amb més de 30 anys de trajectòria i més de 130 treballadors i treballadores.

Desenvolupa treballs de manipulació, gestió d’esdeveniments, regals d’empresa, productes de confecció, i serveis de neteja i jardineria.

Font: Fundació Portolà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here