Els Comuns de Cornellà van començar el curs polític celebrant una assemblea el passat dissabte, 17 de setembre, a l’Escola Pública L’Areny. Hi va assistir el portaveu d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, el diputat David Cid.

Durant la reunió es va denunciar la manca de places de formació professional, que aquest curs ha deixat 20.000 alumnes sense plaça assignada al final del mes de setembre a tot Catalunya.

El diputat David Cid va afirmar que “és evident que el departament d’Educació, de nou, suspèn en formació professional”.  I va denunciar que si el curs passat van ser 10.000 els alumnes sense plaça, “ara no se sap què passarà amb els 20.000 que encara no tenen plaça assignada”.

Claudio Carmona (a la fotografia), tinent d’alcalde d’En Comú Movem Cornellà a l’Ajuntament de la ciutat,  va explicar que el passat mes de juny, el grup municipal de la formació va presentar al ple municipal una moció que es va aprovar per unanimitat instant la Generalitat a prendre mesures urgents per millorar la situació d’aquests estudis al Baix Llobregat. La moció es basava en les dades de l’informe sobre la formació professional a Cornellà i el Baix Llobregat elaborat per CCOO de la comarca.

Font i fotografia: Baix Llobregat En Comú

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here