Aquest diumenge, 25 de setembre, a partir de les 12 del  migdia, el PSC celebrarà la seva tradicional Festa de la Rosa a la Pineda de Gavà.

En l’acte hi intervindran, mirant ja cap a les eleccions municipals de 2023, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.  Les intervencions més destacades seran, però, la del primer secretari del PSC, Salvador Illa i, sobre tot, la del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

No està previst, en  canvi, que parlin dos dels dirigents socialistes de la comarca que en aquests moments estan patint fortes crítiques de la ciutadania: la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, exalcaldessa de Gavà, molt qüestionada les darreres setmanes pel mal funcionament de Rodalies, i el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, el senador Antoni Poveda, exalcalde de Sant Joan Despí, en el punt de mira per les deficiències del servei d’autobusos del Baix Sud, que depenen de la seva gestió com a Vicepresident de l’AMB, i que està investigant la Síndica de Greuges.

La intervenció de Sánchez es produirà en ple debat sobre les conseqüències de la guerra d’Ucraïna, mentre està tenint lloc la polèmica fiscal sobre l’impost a les grans fortunes i la supressió de l’impost de patrimoni a les Comunitats governades pel PP, i pocs dies després que el president espanyol hagi refermat davant l’Assemblea de l’ONU el seu compromís amb la política annexionista del Marroc sobre el Sàhara Occidental.

La festa a la Pineda de Gavà és un dels espais centrals de la campanya d’afiliació que, amb el lema “El poder de la rosa”, vol portar la militància a peu de carrer per escoltar, dialogar i explicar perquè, segons afirmen els socialistes, “el PSC és l’únic partit polític amb un projecte de futur per Catalunya”.

Font i fotografia: PSC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here