Aquesta setmana han començat les obres de millora de diversos talussos situats a la urbanització de Cesalpina, a Santa Coloma de Cervelló; el 3 d’octubre s’iniciaran les obres a La Pineda.

Les obres consisteixen en la construcció, amb tècniques d’integració paisatgística , de petits murs de contenció de pedra i fusta de castanyer per evitar el despreniment de terres, i el condicionament de sòl amb vegetació.

A Cesalpina és previst realitzar 4 actuacions (a la fotografia) en carrers que conflueixen amb l’avinguda Ramon Berenguer, que es faran esglaonades per tal de minimitzar l’afectació en la circulació i aparcament de vehicles.

A La Pineda, durant el mes d’octubre, es farà una actuació a la confluència del carrer Montseny amb el carrer Pirineus.

Font i fotografia: Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here