Fundesplai, l’entitat amb seu al Prat de Llobregat, va fer balanç de la campanya d’estiu al Movidic, la trobada d’inici de curs de més de 200 monitors i monitores de la Federació Catalana de l’Esplai que va tenir lloc el passat cap de setmana, 17 i 18 de setembre, a Vilanova de Sau (a la fotografia) . També es va presentar la proposta educativa “Stop Malbaratar Menjar” que treballaran aquet curs 2022-23.

Durant la campanya de colònies i casals d’estiu de 74 dies ( del 23 de juny al 4 de setembre)  s’han organitzat 1.806 tandes d’activitats ( +8% respecte a 2021) amb 81.059 inscripcions ( +15%) i s’han atorgat 6.884 beques i ajuts ( +37% d’import respecte al 2021). Cal destacar que aquest any la campanya de casals, colònies i campaments ha comptat amb menys dies que altres anys per l’avançament de la data d’inici del curs escolar.

El lema de la campanya d’enguany ha estat “Fem possible un món millor. És el moment”.

Cal també constatar que més de 1.600 infants procedents d’Ucraïna han estat atesos per Temps per Cures Ucraïna.

Per segon any consecutiu Fundesplai manté la proposta educativa “Menjar canvia el món” però amb un nou enfocament: “Una proposta educativa pel dret a l’alimentació saludable i sostenible, el repte del malbaratament alimentari”.

Font i fotografia: Fundesplai

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here