Aquest divendres, 23 de setembre, es va donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Miquel de Molins de Rei, amb el Pregó que, tal com havia anunciat elBaix.cat, va estar protagonitzat pels edificis centenaris de la vila: el Foment Cultural i Artístic, el Teatre de La Peni i la Federació Obrera.

El primer tinent d’alcalde Ramon Sánchez, ha explicat que es tracta “d’una Festa Major quer recupera la normalitat, el seu format habitual amb totes les activitats i la participació de les entitats”.

Com a especial novetat, aquest any  hi haurà un servei especial del bus urbà “Mobus”, que inclourà també els barris de muntanya.

Les activitats es perllongaran fins el diumenge 2 d’octubre. Entre els molts actes programats destaquen El Cuc surt de marxa, el Despertem el Camell, la trobada de cerveses artesanes, l’escala birres, l’actuació de la Colla Castellera els Matossers de Molins, el correfoc infantil, el concert de Beatneeks+PD Animal, la 43aCursa Popular de Sant Miquel, homenatges  a Otis Redding i Queen, el  monòleg “Jo i la meva futura jo”, de Núria Clotet, la festa dels Miquels, el cercavila dels gegants vells, sardanes, bastoners, el correfoc de diables i bèsties, el concert d’Hotel Cochambre, el correcuita del Camell i el sarau d’espurnes, l’actuació del Pony Pisador, la 35a trobada de gegants i capgrossos, o la cloenda a càrrec de La Fura dels Baus.

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here