El divendres, 23 de setembre, a l’edifici La Nau, Cultura i Tradicions, de Sant Feliu de Llobregat, l’alcalde Oriol Bossa, la regidora de Cultura, Lídia Muñoz, i representants de la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS) van presentar el cartell i el programa de la Festa de Tardor 2022 (a la fotografia), que es celebrarà entre els dies 7 i 12 d’octubre.

La dissenyadora gràfica santfeliuenca Karen Vicente ha estat la guanyadora del concurs del cartell de la Festa, d’entre les 17 propostes presentades. Aquesta és la segona vegada que aquesta dissenyadora crea el cartell de la Festa, ja que va ser la guanyadora de l’edició de l’any 2020.

Segons Karen Vicente, el cartell “representa la tornada a la normalitat i quan el vaig tenir fet, vaig pensar que podia representar el ball final de la Festa”. L’autora ha utilitzat elements típics de la Festa Major com la forca, la graella i el mocador, combinats amb braços i mans de diferents colors.

Cultura popular i Seikos, Sidonie i La Salseta del Poble Sec

L’edició 2022 de la Festa de Tardor es desenvoluparà de forma molt descentralitzada: el cercavila de colles, per exemple, començarà a la Plaça Dot. D’altra banda, el seguici torna a la plaça 8 de Març, com l’any 2019, abans de la pandèmia. Aquest any celebren el seu aniversari el Tro de Falguera, els Diables La Garsa i Les Banyetes, la colla que porta el Banyetes i la Rebanyuda. L’acte final de la Festa de Tardor, la Nit de Foc dels Diables de La Salut, torna a la plaça de La Salut i incorpora importants novetats.

ElBaix.cat informarà dels actes de forma detalla quan s’apropin els dies de la Festa. Però avancem ja el Seguici , el segon seguici i l’after seguici del divendres dia 7; dissabte, el Correfoc i el concert de Sidonie, de teloners dels Rolling Stones a actuar a Sant Feliu; el cercavila de gegants i el concert dels santfeliuencs Seikos de diumenge; l’actuació dimarts de l’històric grup català La Salseta del Poble Sec; o el cercavila de colles i la Nit del Foc de dimecres.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here