La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) organitza, en el marc del Correllengua 2022, un acte a Esplugues de Llobregat, titulat “Unitat lingüística? Unitat nacional?”. Tindrà lloc el proper divendres, 30 de setembre, al Casal de Cultura Robert Brillas, a dos quarts de 8 del vespre. Hi col·labora l’Ajuntament d’Esplugues.

Intervindran Núria Cadenes, escriptora i periodista del País Valencià, Joan Peytaví, historiador i divulgador de la Catalunya Nord, Bernat Joan, professor, escriptor i exeurodiputat de les Illes, i el president de la CAL, Jaume Marfany.

El cartell que anuncia l’acte incorpora la imatge de l’escriptor de Sueca, Joan Fuster, en motiu de la commemoració del centenari del seu naixement, que impulsa el Correllengua 2022.

Fuster aconsegueix, una vegada més, que es parli dels Països Catalans, un tema que cal no abandonar, en un acte amb ponents de reconegut prestigi.

Font i fotografia: CAL Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here