Ja s’ha obert el termini per presentar candidatures als XI Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que organitza el Centre d’Estudis Comarcals.

Aquests premis volen guardonar persones, institucions, associacions, empreses…que hagin destacat en quatre tipus d’experiències: culturals, ecològiques, socials o econòmiques.

Funcionen a través de nominacions, mitjançant la presentació de candidatures que no poden ser autocandidatures. Es basen en  la solidaritat i en la col·laboració: una nominació ja és, de fet, un premi.

Un cop rebudes les propostes, una Comissió de selecció i un Jurat decidiran quines arriben a finalistes i quines seran les guanyadores. Per presentar candidatures cal complimentar un formulari i enviar-lo a premiscecbll@llobregat.info .

El lliurament dels Premis d’enguany tindrà lloc el divendres 18 de novembre al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat, durant la Nit del  a Cultura del Baix Llobregat, en un acte organitzat pel CECBLL i l’Ajuntament de la ciutat.

Aquella nit es lliuraran també el Premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat a una iniciativa destacada dels territoris de parla catalana i el Premi Jaume Codina a una iniciativa destacada del municipi amfitrió. També es farà lliurament del Premi Personalitat Baixllobregatina que s’escull per votació popular d’entre les propostes fetes per la Junta del Centre.

És. doncs, una ocasió immillorable per exercir la participació per tal de reconèixer iniciatives i actuacions de la societat civil sovint massa amagades.

Font i fotografia: CECBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here