L’Agrupació de Dones Sàvies de Sant Vicenç dels Horts està integrada per un grup de dones més grans de 65 anys o pensionistes amb malaltia reconeguda, que volen fer valer objectius quotidians com són la visibilització , l’empoderament, l’activisme, la participació, la convivència i el feminisme.

Pretenen ser presents amb veu i vot en tots les àrees on la societat té representació, com la cultura, la participació, la convivència, el feminisme, la política, els serveis socials, l’agricultura, l’economia, la cultura de la pau i la solidaritat.

La presidenta de l’agrupació és la Cèlia Dorado Siles i la vicepresidenta, Isabel Calatayud Mateu. La seva adreça electrònica és: dones.savies.svh@gmail.com.

Aquest divendres, 30 de setembre, l’Agrupació es presenta en públic, a les 6 de la tarda, a l’edifici de Can Comamala, al carrer Jacint Verdaguer, 105-113, de Sant Vicenç dels Horts.

Una iniciativa original i atractiva que vol posar en valor el paper de les dones grans en la nostra societat. I en el marc d’una ciutat amb una llarga tradició de lluites socials i feministes.

Font: Dones Sàvies SVH

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here