Força Corbera, la candidatura del PSC a Corbera de Llobregat ha elegit Rosa Boladeras (a la fotografia) com a cap de llista per a les eleccions municipals de maig del 2023.

Boladeras va ser escollida per unanimitat en una assemblea de Força Corbera celebrada el passat dijous, 29 de setembre.

La ja cap de llista, que repeteix una vegada més com a candidata socialista a l’alcaldia, va anunciar: “Vull ser alcaldessa per recuperar l’orgull dels corberencs i corberenques envers el seu poble”. Boladeras considera que “una gran part de la població està decebuda, cansada i descontenta del govern municipal d’Esquerra i la CUP”. I afegeix: “Només nosaltres , els Socialistes amb Força Corbera, podem revertir el pessimisme que s’ha instal·lat”.

Rosa Boladeras, periodista de professió, és una habitual de les eleccions municipals a Corbera: ha estat alcaldessa del 2002 al 2007, del 2013 al 2015 i del 2017 al 2018. També ha estat presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Actualment és portaveu de l’oposició pel grup Força Corbera- PSC que aplega també Units per Avançar, l’antiga Unió Democràtica de Catalunya de Duran i Lleida, que ara dirigeix el diputat i exconseller de la Generalitat per CIU, Ramon Espadaler.

L’any 2019, el PSC, encapçalat per Boladeras, va aconseguir el 25’7 % dels vots i 5 regidories. ERC va guanyar les eleccions amb el 34’1 % dels vots i 7 regidories. La CUP amb el 16% va arribar als 3 regidors i Ciutadans (8’7%) i GIU  (5’7 %), un cadascú. Els Comuns amb el 4’9 % van estar a prop d’entrar a l’Ajuntament, i el PP es va quedar en el 3’8 %. ERC i CUP van signar un pacte de govern que va fer alcaldessa la republicana Maria Montserrat Febrero.

De cara al 2023 caldrà veure quin impacte tenen les tensions al Govern i al Parlament entre els grups independentistes , i quin és el futur dels vots de Ciutadans que previsiblement desapareixerà de l’Ajuntament. També serà important comprovar les expectatives d’En Comú Podem i el PP.

Font: PSC Baix Llobregat

Fotografia: Força Corbera

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here