El passat dissabte, dia 8 d’octubre Collbató va inaugurar el seu Balcó de Montserrat, coincidint amb les Jornades de Patrimoni.

La infraestructura, ubicada a l’escala de la muntanya, permet als visitants gaudir d’unes espectaculars i noves perspectives de la muntanya màgica. S’hi ha instal·lat un banc en forma de tecla d’orgue (a la fotografia) per tal que les persones que el visitin puguin seure i contemplar el paisatge. Des del mirador surt una ruta circular que porta, a través del Turó del Castell, fins el Forn de Calç i el nucli medieval.

L’objetiu dels “Set Balcons de Montserrat” és oferir un nou producte turístic aprofitant les vistes inigualables, amb el que s’espera atreure visitants i dinamitzar els municipis de la zona nord de la comarca.

El primer Balcó públic ha estat el de Castellví de Rosanes. La resta de Balcons, a més del de Collbató, estan ubicats a Abrera, Esparraguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

El projecte forma part del Pla de desenvolupament turístic de la zona nord de la comarca, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració dels municipis implicats, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Font i fotografia: Ajuntament de Collbató i Turisme Baix Llobregat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here