La portaveu del grup municipal de Junts per Castellví-PSC i regidora de Benestar social i Serveis municipals i Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos (a la fotografia), ha estat escollida com a candidata a l’alcaldia després que hagi rebut el suport unànime de la militància socialista en una assemblea extraordinària.

Castellanos ha afirmat: “Vull ser alcaldessa per encapçalar un govern de progrés que situï les persones al centre de totes les polítiques”.

Vicky Castellanos Núñez (Almadén, Ciudad Real, 1966) viu a Castellví des de 1995. Des de l’any 2005, ara fa disset anys, és regidora a l’Ajuntament i també forma part del govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’any 2019, Junts per Castellví-PSC va obtenir el 27’32 % dels vots i 3 regidories. Endavant Castellví- Junts per Catalunya, va guanyar les eleccions amb el 44% dels vots i 4 regidories. ERC va aconseguir 2 regidories.

Junts per Catalunya i el PSC van signar un pacte de govern, similar al que mantenen a la Diputació de Barcelona i a municipis com Molins de Rei, que va portar a l’alcaldia al candidat del partit de Puigdemont, Adrià Camino, avui a Centrem, el partit provinent del PEdCAT, que va liderar l’exconsellera Àngels Chacón. De cara a les futures eleccions de maig de 2023 és una incògnita saber com es remodelarà l’espai postconvergent al municipi i si Castellví comptarà amb més candidatures que les tres que actualment tenen representació a l’Ajuntament.

Font i fotografia: PSC Baix LLobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here