El divendres, el dissabte i el diumenge, 14, 15 i 16 d’octubre, la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló, torna a viure les Festes del Modernisme. Aquesta festa recrea aspectes de la vida quotidiana de la Colònia d’ara fa cent anys, mitjançant racons teatralitzats, actuacions musicals, exposicions i altres elements lúdics. I tot dins l’incomparable marc de l’arquitectura modernista única d’aquesta colònia.

El divendres, a dos quarts de 7, a la Cripta de la Colònia Güell es farà la presentació de la 22a edició d’aquesta Festa del Modernisme. A continuació hi haurà el concert de Big Mamma Band, al Centre Municipal Sant Lluís. A dos quarts de 9 s’obrirà la Taverna Modernista.

Dissabte, a partir de dos quarts d’11 i fins les 2, els carrers de la Colònia viuran la recreació dramatitzada de la vida en aquest indret a principis del segle XX. També hi haurà cant coral, danses i jocs infantils, i es podrà visitar l’exposició d’ikebanes i pintura de Maria Dolors Villadelprat.

Diumenge, a les 12 als Cellers, les Savieses: Gaudí, vist per Josep Fernández, i exposició de maquetes, mobiliari i objectes en miniatura inspirades en l’obra de Gaudí. A les 6 de la tarda, a l’Ateneu Unió, Fem Comèdia! a càrrec de l’Associació  Dones pels 4 Cantons.

Font i fotografia: Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here