Persones expertes en temes relacionats amb les ciutats i alcaldes i alcaldesses exposaran aquests dilluns i dimarts, 17 i 18 d’octubre, al Citilab de Cornellà de Llobregat, respostes innovadores als principals reptes de les zones metropolitanes.

L’AMB organitza unes jornades que tractaran de donar respostes efectives als principals reptes de les metròpolis. S’oferiran breus ponències i conferències per part d’experts en urbanisme, governança metropolitana, i alcaldes i alcaldesses de diferents països del món.

Entre les persones convidades destaquen Denis Coderre, exalcalde de Montreal (Quebec), Claudia López, alcaldessa de Bogotà (Colòmbia) o Ramon Gras, urbanista i investigador en Ciència de les Ciutats a la Universitat de Harvard (EEUU).  També participaran experts del país, com el geògraf Oriol Nel·lo  o els professors de Ciència Política, Mariona Tomàs i el director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona, Ricard Gomà.

Durant el congrés, Waldir Ochoa, consultor d’ONU Hàbitat, impartirà als periodistes que s’hi inscriguin el taller “Las Comunicaciones como un instrumento para las Soluciones Metropolitanas”.

Font i fotografia: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here