Greus acusacions de la secció local d’ERC de Gavà contra el govern municipal del PSC. Segons els republicans, l’any 2018 el govern del PSC a l’Ajuntament (a la fotografia) va proposar la modificació puntual del Pla parcial del sector “La Sentiu” que contemplava l’intercanvi d’una parcel·la a tocar de la riera, i que ja no es podia edificar, per una altra de titularitat pública situada més amunt del barri. Diversos grups municipals hi van presentar al·legacions. Cap grup de l’oposició va donar suport a la modificació del Pla ja que a la pràctica es tractaria “d’un intercanvi que consisteix en que quatre terrenys de propietat privada valorats en 200.000 euros es canvien per un altre de propietat municipal valorat en 900.000 euros”.

En el darrer Ple municipal el govern del PSC, amb majoria absoluta, no ha acceptat cap al·legació i “ha decidit tirar pel dret i aprovar aquest regal a un particular”, que s’havia queixat de no poder construir on tenia previst.

ERC afirma que el PSC utilitza un argument ecològic per emmascarar que s’està beneficiant algú, a qui no li ha sortit bé un negoci particular, a costa del patrimoni municipal. Els republicans acusen el PSC de preocupar-se pel corredor biològic de la Riera de Canyars només en aquest tram i no en tot el seu recorregut, que inclou la zona del Pla de Ponent, que és objecte de forta contestació per part de partits com la mateixa ERC o els Comuns i de grups ecologistes.

Font: ERC Gavà

Fotografia: gavaciutat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here