Polèmica a Esplugues de Llobregat: el 8 d’octubre, tal com va informar elBaix.cat, l’Ajuntament va inaugurar la rehabilitada sala d’actes del Casal Robert Brillas (a la fotografia).

Segons denuncia el portaveu del PP a la ciutat, Marcos Sánchez, el govern municipal socialista va anunciar en una Nota de Premsa que el cost de les obres havia estat “de 400.000 euros”, malgrat en resposta a una pregunta escrita dels populars, l’Ajuntament reconeixia que el cost total ha estat de 834.661’61 euros, pendents encara de dues certificacions d’obra, fet que comportaria una desviació d’un 108% en relació al cost anunciat.

Sánchez acusa al govern socialista “d’intentar amagar informació deliberadament al conjunt de la ciutadania”. Segons el portaveu del PP, “la pèssima gestió de les obres públiques d’Esplugues és un fet innegable, amb desviacions i imprevistos milionaris al CEM Les Moreres, al CSE Can Vidalet, al forat de l’Auditori.., i ara amb la mentida del cost real de les obres del Robert Brillas”

Font: PP Esplugues de Llobregat

Fotografia: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here