El Consell de Ministres de dimarts que ve aprovarà l’inici de les obres del nus viari del Llobregat (a la fotografia), als termes municipals de Cornellà i Sant Boi de Llobregat, pressupostades en més de 63 milions d’euros.

Ho va anunciar aquest passat dimecres, 19 d’octubre, des de la Fira Logística 4.0, a Sant Boi de Llobregat, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, l’exalcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que va recordar que l’actuació inclou la nova autovia B-25, de 2’26 quilòmetres per enllaçar la C-32 amb l’A-2. Les obres es faran en set punts de l’entorn de Sant Boi de Llobregat i Cornellà, acabant finalment una actuació que es va projectar l’any 1991, però que fa anys, amb governs del PP i del PSOE, que està a mig construir, i que continua provocant importants problemes en la mobilitat a la comarca.

D’altra banda, Sánchez va anunciar la signatura de l’adjudicació d’un estudi d’alternatives sobre el futur Tren del Delta. Es va mostrar a favor d’una connexió ferroviària “sostenible i d’altra capacitat” entre Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi però va precisar que el projecte que hi havia fins ara “estava pensat amb criteris anticrisi”. Segons la ministra, ara cal fer un nou projecte “realista, factible i sostenible”.

Font. ACN

Fotografia: La Vanguardia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here