Des d’aquest dijous, 20 d’octubre, al dissabte 22, En Comú Podem desplega al Baix Llobregat una intensa activitat.

Aquest dijous, el Prat de Llobregat acull una Jornada sobre Comunitats Energètiques locals, organitzada per la sectorial de Medi Ambient dels Comuns, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, al Centre Cívic Ribera Baixa.

El director d’Energia i Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat, l’exdiputat Joan Herrera, presentarà una ponència per explicar “Què són les comunitats energètiques locals?”. A continuació, una Taula rodona sobre experiències locals comptarà amb la participació de regidors i regidores de Montornès del Vallés, el Prat, Santa Perpetua de Mogoda i Rubí, i de la Cooperativa Azimut 360.

Divendres, dia 21, a les 7 de la tarda, Can Comamala, a Sant Vicenç dels Horts, serà l’escenari de l’acte d’homenatge a Ricard Pérez, organitzat per Sant Vicenç en Comú Podem. Pérez, que va morir, tal com va informar elBaix.cat, el passat 4 de juliol, va ser alcalde de la ciutat per ICV-EUIA des de 1988 al 2003. En l’acte intervindran representants d’entitats ciutadanes, de CCOO i dels Comuns.

Dissabte, dia 22, Viladecans En Comú Podem, a les 12 del migdia, recordarà les “13 Rosas Rojas”, a la plaça que porta el seu nom, en un acte  amb la participació de Ramón Espejo, de Podem, d’Encarni García, de Viladecans en Comú, i de Lola Irún, poetessa. A continuació es presentarà el llibre “Martina. La Rosa número trece”, amb la intervenció de Mari Carmen Romero, expresidenta de l’Associació per la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat.

I el mateix dissabte, a partir de 2/ 4 de 2, els Comuns recuperaran una tradició interrompuda per la pandèmia, la Botifarrada del Baix Nord (a la fotografia) . Tindrà lloc a Sant Esteve Sesrovires, al Club de Patinatge Artístic, passatge de les Oliveres, 16. Comptarà amb la presència de la diputada d’En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal. El menú serà a base de botifarra amb seques i patata al caliu, beguda, cafè i postres, amb opció vegana a demanda. El dinar serà elaborat per la Cooperativa d’economia social del Baix Llobregat, “Amb un parell”.

Font i fotografia: Baix Llobregat En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here